Сон

Коментарі Вимкнено до Сон #

фото з http://kpacotka.info/

Сон – це вірус, котрий може бути і панацеєю. Хіба ні? Подивіться у що Ви перетворитесь, якщо не будете спати декілька днів. А що зробить сон з вами після виснажливої праці? В першому випадку – Ви станете хворобливим зомбі, а в другому – енергетично зарядженою людиною.

Сон – складний механізм, котрий і рятує, і убиває. Потрібно лише правильно ним користуватись. З народження нам в розум відразу закладена інформація правильного його (сну) використання. Це: втомились – спимо. Вже у процесі існування людини до неї приходять дурні знання із знущання над собою. Причому, експериментувати люблять проводити дуже освічені люди і давати злі поради іншим. Не завжди істина є в дуже складних речах. Але завжди вона є в простому. Тому прислуховуємось до природніх бажань і з розумом їх використовувати. Не знущаємось із власних потреб і не знищуємо себе.

Сон – це велика енергія. То ж солодких всім снів і великого, позитивного життєвого потенціалу.

Лавиноподібність вирішення проблем

Коментарі Вимкнено до Лавиноподібність вирішення проблем #

Чим більше пробуєш зрозуміти якусь річ, тим менше ти її осмислиш. Перше розуміння є правильним. Всі наступні – це копання у протиріччях і загадках, що приводить до ще більшого закопування в проблему. Результатом є паралельне породження нових задач і проблем.

Гарний підхід. Прийшов – Подумав – Зробив. Чіткість у підході до задачі. Моментальний вибір варіантів. Вирішення з використанням найкращого способу.

Поганий підхід. Прийшов – Подумав – Порадився – Розгубився –Роздробився – Заблукав – Запоров. І це ще мала схема, як правило, все є набагато гірше і складніше. Але це суть більшості людей.

Проблем не буде, якщо ми їх не будемо породжувати.

Травень

Коментарі Вимкнено до Травень #

з http://byaki.net/

Весна. Травень. Найкращий час теплої пори року. Все наповнене свіжими силами і енергією добра. Разом з природою і людина має час найбільшого піднесення. І цьому допомагає навколишній Світ. Кожна частинка цього Світу є складовою великого механізму взаємного доповнення і розвитку.

Великою працею є збереження цього енергетичного ресурсу. Підтримання його в робочому стані і розвитку. Щоб все процвітало, заборонено думати про погане та падати духом. Зараз Ми не усвідомлюємо, що маємо велике багатство. А потім буде пізно.

Радіймо життю. Додаємо добра одне одному і ділимось зі Світом. Викидаємо з голови негатив. І живемо вічно.

Душа на папері

Коментарі Вимкнено до Душа на папері #

з http://www.careerguide.com.ua/

Люди пишуть багато. Часто. Всюди. Найлегше писати про себе. А от писати власну фантазію і щоб її зрозуміли сторонні люди – це талант, притаманний письменникам, поетам. З першого погляду все елементарно. Ручка, папір і потік думок. А Ви пробували? Ні? Раджу спробувати і переконатись – важка це справа наповнити чистий лист паперу душею. Та щоб той лист був теплий і захоплюючий, вражаючий.

Кожен з нас має в голові незлічені кількості символів, котрі при певному умінні можна скласти в шедевр, котрий буде навчати, котрий будуть поглинати і хвалити. Як зробити, щоб все вдалось? Відповідь проста – читати багато, спостерігати за всім, навчатись грамоті викладання думок.

Багатьом речам нас навчають в школах, вузах, курсах і т.д. А от навчитись досліджувати і розвивати власний розум можемо лише самостійно. Зі сторони ніхто не зможе зануритись у ваш мозок і систему побудови думок у ньому. Тому, найкращим вчителем для розкриття власного таланту є лише Ви самі і ніхто більше. Зовні може прийти лише методика, а практика є суто Вашим здобутком.

Постійна праця над собою – це запорука досягнення розуміння суті життя і легке вирішення питань, котрі щодня виникатимуть за час нашого існування.

Вони

Коментарі Вимкнено до Вони #

Початок їхнього існування нікому не відомий. Вони були завжди і поряд. Оберігали. Давали поради. Давали роботу. Давали стимул. Вони є внутрішні і показні. Ними діляться і на них вчаться. Все починається з Них. Та й закінчується з Ними. Вони не покидають і не щезають. Можуть появитись раптово. Можуть перехрещуватись і об’єднуватись, розділятись і розпорошуватись.

Поки вони є – людина існує. Вони, поєднуючись з іншими життєвими частинами, додають вагомості людині. Вони рухають людиною впродовж життя. А, коли Вони розумні – людина досягає піків і злетів дуже швидко. І при подальшому, умілому Їхньому використанні – людина не покине досягнутих вершин.

Вони – це Думки.

Tags: