Панібратство

Коментарі Вимкнено до Панібратство #

постові: Правильна интернет реклама забезпечить найкращий результат.

фото з сайту http://elianealhadeff.blogspot.com

Інтернет – це розплідник панібратства, фамільярності іншими словами. Мережа дозволяє зверхньо ставитись до своїх співрозмовників. А це вже на волосинку від хамства. Такий стиль спілкування, дуже часто переходить і в реальний світ.

Тому кодекс честі, вихованість в розмові повинна зберігатись і в віртуальному світі. Сьогодні інтернет вже став частиною нашої реальності. І так виглядає, що з часом реальність стане частиною віртуальності.

Вчіться самі культури і повчайте інших. Не варто ставати тваринами. Ми люди.

Підхід до всього

Коментарі Вимкнено до Підхід до всього #

Ілюстрація з сайту http://www.paulkonrardy.com/

Кожна річ потребує свого підходу і настрою. Кожна проблема може вирішитись різними методами. Але чи всі методи однаково добрі? Скоріше за все ні.

Кращий підхід, позитивний підхід. Такий, який легко вдається і приносить задоволення. Поганий підхід – це коли вирішуємо задачу через зуби, затаївши злість. Тут чітко видно, проблема одна, а вирішити її можна двома способами. Зі злом і з добром. І навіть дитина скаже – краще робити все з позитивом. А от тут і настане конфуз. Що таке позитив? Оскільки, що для однієї людини добре, для іншої може бути повним злом. Проте потрібно орієнтуватись на себе і не жити баченнями і бажаннями інших людей.

Все вирішується легко. Все вирішується просто. Не варто ускладнювати. Варто мати кращий підхід, напрацьований власними знаннями і досвідом.

 

постові: Хочете відвідати Хаджибей? Перегляньте які отели Одессы є доступні в даний час і замовивши собі місце в одному з них, ви зможете прогулятись древніми вуличками згаданого Хаджибея, тепер – це Одеса.
Як правильно заказать логотип вам розкаже професійний дизайнер. І це допоможе в подальшому не парити мозок виконавцям такого завдання.

Ідеологія

Коментарі Вимкнено до Ідеологія #

ілюстрація з сайту http://ceasefiremagazine.co.uk/

Ідеологія займає достатньо велику частину нашого існування. Вона присутня в великій кількості моментів життя. Все сповнене нею. Ідеологія присутня в релігії, в політиці, в роботі, в ареалі нашого проживання, в спілкуванні, тощо.

Ідеологія зазвичай – це лобіювання певних інтересів. Це така банальна формула, котра має багато назв і поглядів. Але все зводить до одного, наше – це правильне, інше – це зло.

Біда ідеології в тому, що вона не є справжнім даром, котрий приходить з середини до людей, а являється звичним інструментом для втілення власних корисливих цілей, це у більшості випадків. Є правда винятки, котрі ми сприймаємо за позитив але це знову ж таки, все через призму нашого сприйняття, а для інших воно також є злом.

Не піддавайтесь ідеологам, вірте у власні сили, розум і обирайте правильні рішення в своєму ідеологічному житті.

 

постові: Всі весільні салони тернополя та весільні сукні в одному флаконі, повинні стати в нагоді людям, котрі планують власне одруження.